Θάσος,
το σμαραγδένιο νησί.

Το νησί της Θάσου είναι ο επίγειος παράδεισος, με έναν συνδυασμό από αμμώδεις παραλίες και ένα ορεινό τοπίο γεμάτο καταπληκτικά πεύκα, ελαιώνες και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Όπου κι αν πάτε, θα συναντήσετε εκπληκτικό τοπίο, γεμάτο φυσικές ομορφιές και αρχαιολογικούς χώρους.

Potos

Giola Natural Pool

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

Ανακαλύψτε τις κρυφές ομορφιές της Θάσου.

Ο Ποτός είναι ένα κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο χωριό στη νότια πλευρά του νησιού της Θάσου, διάσημο για τη νυχτερινή ζωή και την όμορφη ατμόσφαιρα. Σε μικρή απόσταση, μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Το νότιο τμήμα της Θάσου είναι μια ιδανική τοποθεσία για διακοπές και, σε συνδυασμό με τη διαμονή σας στα El Greco Suites, μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες.

Δραστηριότητες

Θα εκπλαγείτε ανακαλύπτοντας την ποικιλία των διασκεδαστικών εμπειριών και δραστηριοτήτων που έχει να σας προσφέρει το νησί. Αυτή η ποικιλία δραστηριοτήτων, μεταξύ άλλων, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς της Θάσου με τρόπους που δεν μπορούσατε να φανταστείτε!

Παραλίες

Η Θάσος είναι γεμάτη από δεκάδες καταπληκτικές παραλίες και κολπίσκους σε όλο το νησί, γνωστοί για τα κρυστάλλινα νερά τους. Κάθε επισκέπτης θα βρει μια παραλία της αρεσκείας του για να χαλαρώσει και να απολαύσει.

Η ομορφιά του νησιού είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρείται ένα από τα πιο ποικιλόμορφα και όμορφα νησιά του Αιγαίου.

Ιστορία & Παράδοση

Υπάρχουν πολλοί αρχαιολογικοί και πολιτιστικοί χώροι σε όλη τη Θάσο, αλλά προτείνουμε μια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Το μουσείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της περιοχής, εκθέτει συλλογές αρχαιολογικών ευρημάτων από τον 7ο αιώνα π.Χ. έως τον 7ο αιώνα μ.Χ.

Η πλειονότητα των μουσείων της Θάσου είναι πολιτισμού και λαογραφίας, παρέχοντας μια ενδιαφέρουσα εικόνα για την καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού στο παρελθόν.

Πεζοπορία

Επωφεληθείτε από τα παλιά μονοπάτια που ενώνουν τα παραδοσιακά χωριά και ανακαλύψτε το εσωτερικό του νησιού που παραμένει σχεδόν εντελώς ανεξερεύνητο.

Οργανώνονται συχνά εκδρομές πεζοπορίας με επικεφαλής έμπειρους ντόπιους με βαθιά γνώση των καλά κρυμμένων ομορφιών του νησιού.